مرکز خرید انواع فراورده های نسوز

ورق ویکتوری

ورق ویکتوری

بررسی اجمالی ورق نسوز ویکتوری :
ورق ویکتوری یکی از قدیمی ترین و پرکاربردترین فویل های صنعتی در زمینه تولید واشر به ویژه در تولید واشر موتور خودرو، سیلندر و ... می باشد.
ورق ویکتوری به دلیل ساختار این ورق نسوز به تخته نسوز و ورق سلولزی معروف است.
البته ورق روغنی نیز نام دیگر ورق ویکتوری است.
ساختار ورق ویکتوری از الیاف سلولزی تشکیل شده است.
این الیاف با چگالی بسیار خوبی در کنار یکدیگر قرار می گیرند و این چگالی باعث شده است که ویژگی های زیادی در ورق ویکتوری وجود داشته باشد که این ویژگی ها عبارتند از: مقاومت بسیار خوب در برابر روغن های داغ و سوخت هایی مانند بنزین، قیمت بسیار پایین در مقایسه با سایر نسوزها. ورق، مقاومت در برابر گازهای خورنده، مقاومت در برابر اشعه ایکس و مادون قرمز، مقاومت در برابر نور خورشید و گرما و فشار هوا، عدم وجود آزبست در ساختار محصول، سازگار با محیط زیست، تحمل دما 120 درجه سانتی گراد (دمای روغن داغ) به طور مستقیم و 200 درجه سانتی گراد به طور غیر مستقیم ، عملیات آب گرم و غیره ورق ویکتوری در ضخامت های 0.25mm تا 1.5mm و عرض یک متر از تامین کنندگان صنعت موجود است. با توجه به این ویژگی ها، ورق ویکتوری کاربردهای زیادی در صنعت دارد که عبارتند از:
آب بندی بسیار مناسب پمپ ها، شفت ها، واشر مخازن صنعتی در اکثر پالایشگاه ها، نیروگاه ها، مخازن سوخت و جایگاه های سوخت.
مناسب ترین گزینه برای تولید واشر در صنعت ماشین آلات صنعتی و همچنین در صنایع خودروسازی و مکانیکی
عایق کاری و ساخت فایرباکس.
Y . . .
بررسی کارشناسان ویکتوریا شیتس:
ورق ویکتوریایی که ورق سلولزی یا تخته نسوز نامیده می شود، تحت فشار بالا از الیاف سلولزی و ترکیب آنها با الیاف کاغذ تولید می شود. به این ترتیب این محصول فاقد هرگونه ماده سمی بوده و همین امر آن را به یکی از پر تقاضاترین ورق های نسوز و در برخی موارد جایگزین مناسبی برای آزبست تبدیل کرده است.
امروزه انواع مختلفی از ورق های نسوز تولید می شود که بسته به ماده یا ماده اولیه در تولید، خواص متفاوت و در نتیجه کاربردهای متفاوتی خواهند داشت. اما مزایای زیر را می توان برای انواع ورق های نسوز مشترک دانست:
+ تحمل دماهای بالا و حفظ ساختار و ثبات ابعادی در دماهای پایین
+ عملکرد بهینه مواد اسیدی و قلیایی منجر به مقاومت در برابر خوردگی شیمیایی و زنگ زدگی می شود.
+ قدرت کنترل فشارهای وارده بر قطعات که منجر به افزایش عمر مفید تجهیزات می شود.
+ خواص مکانیکی قابل توجه و مقاومت در برابر تنش و سایش
کاربرد اصلی ورق های نسوز تولید واشرهایی برای آب بندی فضای خالی بین قطعات و جلوگیری از خروج مواد از داخل آنها است.
با وجود تنوع زیاد ورق های نسوز که گزینه های زیادی را برای صنعتگران ارائه می دهد، برای دستیابی به عایق بندی مناسب و جلوگیری از آسیب دیدن تجهیزات در حین کار، باید بیشتر از میزان تحمل خوردگی در مورد ویژگی های ورق انتخابی بدانیم. حرارت. ، مقاومت در برابر فشار. ماده اولیه اصلی در تولید ورق ویکتوری الیاف سلولزی است، بنابراین بزرگترین مزیت استفاده از این محصول نسوز، سازگاری آن با محیط زیست و ایمن بودن آن برای سلامت انسان است. ورق ویکتوریایی به دلیل خواص مشابه با الیاف آزبست یکی از جایگزین های ورق آزبست است. البته در شرایطی که نیاز به تحمل حرارت از 150 درجه سانتیگراد بیشتر نباشد.
واشرهای ساخته شده از الیاف آزبست بلند و در هم تنیده در اواخر قرن نوزدهم و سپس به مدت صد سال به دلیل تحمل حرارت بالای 700 درجه سانتیگراد، مقاومت شیمیایی قابل توجه و نفوذ به صنعت معرفی شدند. نفوذ ناپذیری چشمگیر یکی از محبوب ترین ها بود. عایق های صنعتی
اما در سالهای پایانی قرن بیستم، پس از افزایش تعداد مبتلایان به مشکلات تنفسی و مطالعات گسترده در این زمینه، مشخص شد که تمامی این بیماران تماس مستقیم با محصولات آزبست داشته اند.
مطالعات نشان داده اند که گرد و غبار میکروسکوپی آزبست بسیار سمی است و در صورت بریده شدن، خراشیدگی یا شکستن به راحتی وارد سیستم تنفسی می شود.
با گذشت زمان، این می تواند منجر به بیماری های تنفسی جدی، مانند سرطان ریه و آزبستوز شود. بنابراین استفاده از محصولات الیاف آزبست در فضاهای عمومی به طور کامل ممنوع و محدود به بویلرها، موتورخانه ها و محیط هایی بود که تماس مستقیم با انسان و محیط نداشت.
دانشمندان همچنین به دنبال شناسایی مواد دیرگداز محیطی با خواصی مشابه آزبست بودند که نتیجه آن استفاده از الیافی مانند آرامید، گرافیت و الیاف سلولزی بود.
استفاده از الیاف سلولزی در تولید ورق های نسوز باعث می شود واشرهای ساخته شده از آنها بسیار انعطاف پذیر بوده و برش و جابجایی آنها آسان باشد.
به همین دلیل این واشرها به واشرهای الیافی نرم و سبز نیز معروف هستند.
از طرفی چون ورق ویکتوریایی شباهت زیادی به مقوا دارد به این محصول مقوای نسوز نیز می گویند.
ورق ویکتوریایی ترکیبی از انواع مختلف الاستومرها، حلال ها و پرکننده ها خواهد بود. پس از مخلوط شدن این مواد خمیر به دست آمده را بین دو غلتک که یکی بزرگتر از دیگری است رد می شود. وردنه بزرگتر با بخار گرم می شود که باعث می شود خمیر به آن بچسبد.
سپس یک وردنه کوچکتر که توسط یک جت آب خنک می شود، خمیر را به شکل ورقه ای با ضخامت دلخواه در می آورد. وقتی خمیر به ضخامت دلخواه رسید با مواد نچسب مخلوط می شود و ورقه ها را برش می زنند.
ورق ویکتوریا با توجه به مزایای فراوانی که دارد یکی از پرمصرف ترین محصولات در بین ورق های نسوز می باشد.
در ادامه به اختصار بارزترین ویژگی های این محصول نسوز را مشاهده خواهیم کرد:
+ کاملا غیر سمی بوده و استفاده از آن در مکان های مختلف هیچ گونه خطری برای سلامت انسان و حفاظت از محیط زیست نخواهد داشت.
+ شکل پذیری این محصول قابل قبول است.
+ ورق ویکتوریایی ساختار خود را در دمای پایین تا 50- درجه سانتیگراد حفظ می کند.
+ دمای کاربرد این محصول برای استفاده طولانی مدت حدود 120 درجه سانتیگراد برآورد شده است. با این حال، برخی از مصرف کنندگان بر این باورند که فویل ویکتوریا در برابر درجه حرارت بالا تا 150 درجه سانتیگراد مقاومت می کند.+ خواص شیمیایی ورق ویکتوری قابل توجه بوده و آن را برای استفاده در محیط های حاوی سوخت، سیال، روغن و ... مناسب ساخته است. اما استفاده از الیاف طبیعی و سلولز در این محصول باعث شده است که کارایی آن در محیط های به شدت اسیدی و قلیایی و یا دارای بخار ناچیز باشد.
+ ملحفه ویکتوریایی نسبت به مزیت های فراوانش از نظر قیمت مقرون به صرفه است.